Hlavní obsah

Naplaveniny ukrývaly mrtvého teprve od zimy

Novinky, Pavel Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MĚLNÍK

Muž nalezený v neděli na levém břehu Vltavy u Zelčína na Mělnicku ve značném stadiu rozkladu nezemřel během loňských srpnových záplav, jak po prvotním ohledání těla uvedla přivolaná lékařka. Soudní patologové upřesnili dobu jeho smrti teprve na prosinec.

Článek

Pitva zatím také neobjasnila příčinu smrti. "Na výsledky dalších rozborů je nutné počkat několik týdnů," uvedla mluvčí mělnické okresní policie Nina Kopecká. Policie ale vzhledem k tomu, že muž byl nalezen pod naplaveninami kmenů, křovin a odpadků sdělila, že pravděpodobně zemřel během prosincové velké vody. "Znalci vyloučili násilnou smrt," dodala.

Stále nemá jméno

Stále neznámá je jeho totožnost. Podle zveřejněného popisu se jedná o tmavovlasého muže středního věku, vysokého asi 180 centimetrů. Na sobě měl hnědé kalhoty s černým koženým páskem, sportovní boty a košili s proužky.

"Žádáme veřejnost o pomoc při zjištění totožnosti mrtvého muže. Někdo by ho měl postrádat," vyzvala k pomoci veřejnost mluvčí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám