Hlavní obsah

Na zábavě měl obtěžovat dívku, mladíci si na něj počkali v lese a surově ho zbili

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čižice

Policisté na jižním Plzeňsku rozplétají případ z poloviny července, kdy dvojice mladíků poblíž Čižic napadla 39letého muže a těžce ho zranila. Podle všeho mělo jít o odplatu za chování muže na místní zábavě, kde měl údajně nevybíravým způsobem obtěžovat jednu z dívek.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Jak Právo zjistilo, útočníci si na muže počkali v lese, když se vracel z akce do bydliště v sousední vesnici. Tam ho zbili a z místa utekli. Zraněný muž došel domů, kde se mu udělalo špatně, a musel do nemocnice. Lékaři zjistili, že má vnitřní zranění a musel být okamžitě operován.

„Zahájili jsme úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání těžkého ublížení na zdraví,“ potvrdila Právu policejní mluvčí Eva Červenková s tím, že motivem mělo být předchozí údajné nevhodné chování napadeného muže během zábavy.

Teenageři se v Praze poprali přímo pod kamerou. Dívka bránila svého chlapce

Krimi

Starosta Čižic Milan Nekola řekl, že ho kontaktovala kriminálka jako účastníka zábavy.

„Ptali se mě, zda jsem tam nezaznamenal nějaký incident. Já osobně jsem nic neviděl,“ dodal starosta.

Muž masturboval před dívkou na nádraží. Ve vlaku ji obtěžoval

Krimi

Podle svědků byla dívka, jíž se spor týkal, na zábavě opilá. „Co jí měl dotyčný dělat, se dozvěděla až zprostředkovaně od přátel. Podala proto trestní oznámení,“ uvedl jeden ze svědků.

Reklama

Výběr článků

Načítám