Hlavní obsah

Na Vsetínsku se srazily dva fordy, po nehodě zemřela žena

Při srážce dvou osobních vozů u Zašové na Vsetínsku byli v sobotu odpoledne zraněni tři lidé. Jedna žena po převozu do nemocnice zraněním podlehla, sdělil mluvčí hasičů Roman Žemlička. Druhou zraněnou ženu transportoval vrtulník s vážným zraněním do nemocnice.

Foto: Denisa Telaříková, Právo

Ilustrační foto

Článek

"Hasiči po příjezdu zjistili, že došlo k nehodě dvou osobních vozidel značky Ford. Spolujezdkyně z červeného vozu byla už v péči zdravotníků a později ji transportoval do nemocnice vrtulník letecké záchranné služby. Řidič červeného vozu vyvázl z kolize s drobnými zraněními. Dvě osoby v černém autě byly zaklíněny ve vozidle," uvedl Žemlička.

Hasiči je vyprostili pomocí hydraulického zařízení. "Spolujezdkyně byla z vozu vytažena na páteřní desce, na které byla odvezena sanitkou do nemocnice," uvedl Žemlička. Řidička vozu opustila vozidlo po uvolnění dveří sama. "Když si jeli hasiči vyzvednout páteřní desku do nemocnice, dozvěděli se, že spolujezdkyně z černého vozu Ford podlehla svým zraněním," řekl Žemlička.

Policie řídila v místě nehody provoz. "Silnice byla z obou stran uzavřená v době, kdy přistával vrtulník," uvedla policejní mluvčí Lucie Javoříková. Okolnosti nehody policie zjišťuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám