Hlavní obsah

Na ubytovně v Praze se servala čtveřice, odvezli dva zraněné

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Dva zraněné odvezla záchranná služba po noční potyčce čtyř lidí v ubytovně v Praze. Policie zatím nestanovila právní kvalifikaci, podrobnosti vyšetřuje.

BEZ KOMENTÁŘE: Při bitce na ubytovně byli zraněni dva lidéVideo: Novinky

 
Článek

K bitce došlo v ubytovně v Jeremiášově ulici kolem půl druhé v noci.

„Po slovní rozepři a napadení čtyř lidí v jednom z pokojů byli dva lidé odvezeni s krvácivým zraněním do nemocnice,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Rybanský.

"Na místě zasahovaly dvě záchranářské posádky a jedna lékařská. Do své péče převzaly dva muže. Mladší z nich, zhruba třicetiletý, utrpěl vážná poranění v oblasti hlavy a po ošetření byl převezen do motolské nemocnice. Starší, zhruba šedesátiletý muž, utrpěl úraz hlavy a byl převezen do stejné nemocnice,"  doplnila mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Kajakáři zachránili z ledové Vltavy muže, který spadl či skočil z Trojského mostu

Krimi

Podle informací z místa předcházelo hádce popíjení alkoholu a následně útok nožem. Nejméně tři lidé byli cizinci. Policie podle mluvčího zatím nestanovila právní kvalifikaci ani neomezila nikoho na osobní svobodě. Případ dále vyšetřuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám