Hlavní obsah

Na projíždějící auto na Frýdecko-Místecku spadly dráty vysokého napětí

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dopravu na čtyřproudé silnici nedaleko Frýdku-Místku zkomplikovaly v pondělí elektrické dráty na vozovce. Ocitly se tam poté, co zlomený strom porazil sloup vysokého napětí. Elektrické dráty spadly na projíždějící osobní auto se dvěma lidmi. Nehoda se obešla bez zranění. Následky likvidovali hasiči.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Strom spadl u Bašky na Frýdecko-Místecku na sloup vysokého napětí.

Článek

Nehoda se stala v pondělí dopoledne nedaleko obce Baška na Frýdecko-Místecku. Dráty spadly přes všechny čtyři pruhy silnice 1/56.

„Dráty spadly na osobní automobil se dvěma pasažéry, ti vyvázli bez zranění. Poškozená byla pouze střecha jejich vozidla. Další škodu způsobil několik desítek metrů před dráty kamion, který při otáčení poškodil dva sloupky plotu vedoucího kolem čtyřproudé silnice,“ sdělili hasiči.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Nehoda u Bašky na Frýdecko-Místecku se obešla bez zranění.

Spadlé elektrické dráty vysokého napětí odstraňovali pracovníci energetické společnosti spolu s hasiči.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Dráty spadly na silnici u obce Baška.

Za spadlé dráty mohl podle hasičů vzrostlý strom, který při pádu zlomil sloup.

„Dráty byly během dopoledne odstraněny, druhá část rozlomeného stromu zůstala stát na podmáčeném svahu, hrozilo nebezpečí jejího pádu. Hasiči ji odstranili bez další škody krátce po pondělním poledni,“ dodali hasiči.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám