Hlavní obsah

Na Mělnicku se srazilo auto s náklaďákem, pro dva těžce zraněné letěly vrtulníky

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělník

Vážnou dopravní nehodu vyšetřují policisté na Mělnicku. Na křižovatce se tam ve čtvrtek srazilo osobní auto s nákladním. K nehodě přiletěly dva vrtulníky, které převezly dva těžce zraněné do nemocnic.

BEZ KOMENTÁŘE: Vážná nehoda na MělnickuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na silnici číslo 16 v pravé poledne u obce Brozánky.

„Řidička osobního auta ročník narození 1972 přijížděla z vedlejší silnice od obce Cítov, nákladní auto od Mělníka, v křižovatce došlo ke střetu, při kterém se zranili dva lidé z osobního auta,“ uvedla pro Novinky mluvčí policie Markéta Johnová.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Vážná nehoda na Mělnicku

Příčiny nehody nejsou zatím známé, pravděpodobně ale řidička nedala přednost náklaďáku na hlavní silnici.

K nehodě vzlétly dva vrtulníky z Ústí nad Labem a Prahy. „Žena utrpěla vážné mnohočetné poranění, po poskytnutí intenzivní zdravotnické péče byla připojena na umělou plicní ventilaci a přepravena do nemocnice v pražských Střešovicích,“ řekla Novinkám mluvčí středočeské záchranné služby Petra Effenbergerová.

Muž podle ní utrpěl vážné poranění hlavy. „Pacient byl zaintubován, následně připojen k řízené ventilaci a převezen do nemocnice v pražských Vinohradech,“ konstatovala Effenbergerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám