Hlavní obsah

Na Lounsku vyjelo auto mimo silnici, tři mladí lidé zemřeli

Peruc (Lounsko)
Aktualizováno

Při nehodě mezi obcemi Peruc a Hřivčice na Lounsku zemřeli dnes tři lidé, jednadvacetiletý řidič a dva spolujezdci - dívka a chlapec narození v roce 1997. Další dva mladí lidé ve věku 17 a 20 let jsou těžce zraněni, řekla mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

Článek

Škoda Superb s pětičlennou posádkou vyjela na silnici druhé třídy ve velké rychlosti mimo komunikaci a skončila v příkopě. "Okolnosti nehody budeme nadále prošetřovat," uvedla Hyšplerová.

Podle mluvčího záchranné služby v Ústeckém kraji Pavla Šebesty všichni z vozu utrpěli mnohačetná poranění. Všechny tři oběti zemřely na místě nehody. Zraněného sedmnáctiletého pasažéra převezla sanita na chirurgickou ambulanci do Slaného a dalšího zraněného na ARO do mostecké nemocnice.

Další oběť na přejezdu v Děčíně

V Ústeckém kraji zemřel ráno neznámý muž, který se střetl na nechráněném železničním přejezdu s vlakem v Děčíně. Tragická nehoda zastavila železniční provoz mezi stanicemi Děčín východ a Benešov nad Ploučnicí na tři a půl hodiny.

Hromadná nehoda pěti aut se stala odpoledne na silnice 8 na Litoměřicku, obešla se ale bez vážnějších zranění. "Lehké zranění utrpěla jedna osoba," uvedla Hyšplerová. Mluvčí doporučuje motoristům opatrnou jízdu. Silnice jsou mokré, místy od rána napršelo místy až 16 milimetrů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám