Hlavní obsah

Na jihu Čech objevili auto napěchované drogami

Novinky, Lucie Kándlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jižní Čechy

Jihočeští celníci zadrželi koncem dubna u Loučovic na Českokrumlovsku osobní vozidlo, ve kterém našli drogy a plynovou pistoli. Právo o tom v pondělí informoval mluvčí Celního úřadu pro Jihočeský kraj Emanuel Breicha.

Foto: Celní úřad Jihočeský kraj, Novinky

V autě objevil policejní pes balíčky s drogami.

Článek

V autě seděli s řidičem další čtyři osoby. „Příslušníci hlídky mobilního dohledu Celního úřadu Jihočeského kraje si vozidlo značky Alfa Romeo vytipovali ke kontrole. Při ní služební pes Button značil přítomnost drog. Přímo u řidiče pak hlídka nalezla plastový sáček s pervitinem ukrytý v klíčence,“ řekl  Breicha.

Foto: Celní úřad Jihočeský kraj, Novinky

V autě objevil policejní pes drogy.

Drogy našli celníci také v batohu, který byl položený na podlaze vozidla. V něm se ukrývala navíc plynová pistole. Další drogy někdo z osádky vozidla vyhodil, přesto hlídka deset sáčků s krystalickou látkou našla. „Bezmála dvacet gramů drogového koktejlu složeného z pervitinu, extáze a marihuany předali celníci spolu se zbraní i celou osádkou vozidla přivolané Policii České republiky,“ dodal Breicha.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám