Hlavní obsah

Na dálnici u Olomouce zemřel chodec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Policie vyšetřuje okolnosti tragického střetu člověka s osobním autem na dálnici u Olomouce. Vozidlo srazilo v noci muže, na jehož pohyb upozornili svědci na tísňové lince. Chodec podlehl vážným zraněním, zdravotníci mu již nemohli pomoci.

Foto: Mapy.cz

Dálnice D35, 255. kilometr

Článek

Smrtelná nehoda se stala před půlnocí z pátku na sobotu, policie o ní informovala v pondělí. Muž se pohyboval na 255. kilometru dálnice D35 ve směru z Mohelnice na Olomouc, policii na něj upozornili svědci na tísňové lince.

Na dálnici D52 srazilo auto chodce, druhé jej přejelo

Krimi

„Hlídkám se bohužel již nepodařilo předejít střetu čtyřiačtyřicetiletého muže a osobního vozidla jedoucího ve směru na Olomouc,” sdělila policejní mluvčí Lenka Vanková.

Muž utrpěl vážná zranění, kterým i přes snahu záchranářů na místě podlehl. Okolnostmi nehody se policie nadále zabývá.

Muž se snažil přejít dálnici D46, smetlo ho osobní auto

Krimi

Podle informací ČTK jde tento měsíc v Olomouckém kraji o první oběť dopravní nehody. Od začátku roku zemřelo dosud 23 lidí, loni jich bylo za celý rok 34.

Reklama

Související články

Chodec vběhl na dálnici D11 přímo pod auto

Záchranáři a policisté vyrazili v pátek nad ránem na dálnici D11, kde auto s návěsem srazilo chodce. S těžkým zraněním byl převezen do nemocnice. Policisté...

Auto na dálnici D1 zabilo chodce

Osobní vůz srazil v neděli večer na 37. kilometru dálnice D1 u Šternova na Benešovsku chodce, ten střet nepřežil. Kvůli nehodě byla dálnice ve směru na Brno na...

Výběr článků

Načítám