Hlavní obsah

Na dálnici D11 se převrátil kamión s kamením, řidič je v nemocnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolín
Aktualizováno

Dálnici D11 zablokovala ve středu večer na 54. kilometru nehoda kamiónu, který prorazil středová svodidla a převrátil se. Jeho řidiče se zraněním převezla sanitka do kolínské nemocnice. Provoz na Hradec Králové byl zastaven zcela, ve směru na Prahu nehoda zablokovala jeden jízdní pruh. Uvedla to mluvčí královéhradecké policie Iva Kormošová.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Polský kamión, který vezl kámen, se podle mluvčí před 21. hodinou převrátil na bok. Dopravní omezení trvalo přes noc a doprava byla obnovena nad ránem.

Řidič jel na Prahu a s největší pravděpodobností usnul.

"Náklad se rozsypal po celé silnici," řekla Kormošová. O závažnosti zranění řidiče neměla mluvčí informace, zda pil alkohol, nebylo kvůli jeho zdravotnímu stavu možné zjistit.

Dálnice je ve směru na Hradec Králové uzavřena mezi sjezdy na 42. a 62. kilometru, objízdnou trasu policie vede po silnici 11. Řidiči se na ni dostanou za Poděbrady, na dálnici se mohou vrátit u Chlumce nad Cidlinou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám