Hlavní obsah

Na dálnici D1 u Prahy bouralo nákladní auto, řidič nadýchal 2,6 promile

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Opilý řidič litevského kamiónu havaroval v sobotu v podvečer na dálnici D1 za Prahou. Policistům nadýchal 2,6 promile alkoholu. Při nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn.

BEZ KOMENTÁŘE: Na dálnici D1 u Prahy bouralo nákladní auto, řidič nadýchal 2,6 promileVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Nehoda se stala krátce po 18. hodině na 17. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno. Kamión nejprve naboural do betonových svodidel a poté se převrátil do příkopu. Nehoda se obešla bez zranění,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Marcela Pučelíková.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Řidič nákladního auta nadýchal 2,6 promile

Řidič se podrobil dechové zkoušce. Policistům při ní nadýchal 2,6 promile alkoholu. K nehodě navíc kvůli úniku nafty museli vyjet také hasiči.

„Cizinec tak bude čelit obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu v případě odsouzení hrozí až tříletý pobyt za mřížemi,“ doplnila Pučelíková.

Policisté se nehodou i nadále zabývají. Během noci bude potřeba přeložit náklad z převráceného kamiónu a vůz bude potřeba vyprostit. To si podle policie vyžádá omezení v dopravě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám