Hlavní obsah

Hromadná nehoda na D11 u Prahy: Jeden mrtvý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Vážná nehoda zcela uzavřela provoz směrem na Prahu na dálnici D11. Na 0,4. kilometru se střetla tři nákladní auta a dvě osobní. Jeden z vozů začal hořet. Při hromadné srážce aut zemřel jeden člověk, další tři lidé se zranili, z toho minimálně jeden těžce.

Tragická nehoda na dálnici D11Video: Aktu.cz

 
Článek

Vyplývá to z informací pražských hasičů a záchranné služby. „Jeden řidič kamionu bohužel nehodu nepřežil. Vážně zraněnou ženu museli vyprostit hasiči, dívka, 13 let utrpěla akutní stresovou reakci. Další řidič kamionu a další muž byli při vědomí transportováni pozemní cestou do zdravotnického zařízení,” uvedla pražská záchranná služba na svém twitteru.

Kvůli přistání záchranářského vrtulníku byl krátce přerušen i provoz ve směru na Hradec Králové.

Při nehodě se srazila tři nákladní a dvě osobní auta.Video: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda se stala kolem 16:30 na 0,5 kilometru dálnice D11 ve směru do Prahy. Podle hasičů se na místě srazily tři kamiony a dvě osobní auta. „Kabina jednoho kamionu a jeden automobil byly zasaženy požárem, který je uhašen," uvedli hasiči na twitteru.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Jeden člověk při nehodě zahynul.

Místo nehody je možné objet po souběžné silnici II/611. Řidiči na ni mohou sjet na exitu číslo 8 u Jiren, uvádí web Jednotného systému dopravních informací.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Při nehodě se střetla tři nákladní a dvě osobní auta.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Jeden z vozů se po nehodě vzňal

Foto: ŘSD, Novinky

Hořící vozidlo na D11

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám