Hlavní obsah

Muž zvoní u bytů a znásilňuje ženy, policie žádá o pomoc

Právo, Rudolf Voleman
Karlovy Vary

Karlovarští kriminalisté pátrají po pachateli znásilnění, který své oběti přepadává v jejich domovech. Zazvoní na zvonek bytu, osamělou ženu zatlačí dovnitř, a tam ji znásilní. Pachatel takto jednu ženu znásilnil v neděli ráno v Ostrově, když jiná se podobnému ataku krátce před tím se štěstím ubránila. Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání.

Článek

„Zatím neznámý pachatel zazvonil v neděli ráno na dveře bytu v Ostrově. Poté co majitelka bytu otevřela, vtlačil ji pachatel dovnitř a snažil se ji umlčet. Naštěstí se ženě podařilo začít křičet, a když z pokoje vyběhl její syn, pachatel utekl,“ popisovala karlovarská krajská mluvčí policie Andrea Pomichalová.

O pár bloků dál ale násilník své jednání zopakoval. „V tomto případě se mladé ženě již ubránit nepodařilo a pachatel ji znásilnil. Policie po něm nyní intenzivně pátrá. Mělo by se jednat o muže ve věku 20 až 25 let,“ pokračovala mluvčí s tím, že muž je vysoký asi 175 cm. Podle popisu byl pachatel štíhlejší postavy s pletí mírně hnědou bez jizev, byl oholený, oči měl modré až světle zelené, rty měl masivnější a černé obočí.

Policie žádá veřejnost, aby se s informacemi o možném pachateli obrátila na linku 158. „Zároveň žádáme především ženy o větší opatrnost, a aby neotvíraly nikomu cizímu,“ uzavřela Pomichalová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám