Hlavní obsah

Muž z Písecka znásilňoval družku a týral dvouletou dceru

Novinky, mif, orh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Od soboty zahájila policie jihočeského kraje stíhání muže z Písecka (22 let), který měl od února roku 2006 opakovaně vyhrožovat násilím své družce (21 let). Později ji také opakovaně fyzicky napadl a to i v době, kdy byla těhotná. Násilí se měl muž dopustit i na své dvouleté dceři.

Článek

"Svou družku muž mlátil do obličeje, házel s ní na postel, kopal do břicha a po celém těle ji pálil cigaretou,“ řekl Novinkám Jiří Matzner, mluvčí policie jihočeského kraje. "Od srpna do června letošního roku ji také minimálně v pěti případech znásilnil."

Tento despota si také, podle policejního mluvčího, začal svůj vztek od srpna do června letošního roku vylévat na dvouleté dceři. "Když plakala či tak na ni řval, cloumal s ní a házel ji na postýlku. V jednom případě s takovou intenzitou, že přestala dýchat a začala modrat. Družce při těchto svých tyranských praktikách také bránil, když chtěla dceři pomoci," konstatoval Matzner.

Doplnil, že žena domácí teror nevydržela a zavolala policisty. „Ihned jsme muže převezli do policejní cely a v sobotu převzal obvinění,“ dodal Matzner. Kriminalisté muže obvinili z týrání osob a znásilnění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám