Hlavní obsah

Muž s nožem v ruce přepadl bar v Hradci Králové

Právo, jbs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Jeden z barů na ulici S. K. Neumanna v Hradci Králové přepadl v pátek v noci ozbrojený muž. Přistoupil k obsluze a s nožem v ruce žádal o vydání peněz.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Článek

Pak ze zásuvky pod barovým pultem odcizil několik desítek tisíc korun a i s lupem odešel směrem k hlavnímu vlakovému nádraží. „Naštěstí se vše obešlo bez zranění. V době loupeže nebyl v podniku žádný host,“ uvedla mluvčí hradecké policie Anna Pešavová.

Podle dosavadních informací má přepadení na svědomí asi dvacetiletý muž s knírem, mluvící dobře česky, vysoký asi 180 centimetrů, štíhlé postavy.

„Napadenou barmanku zaujaly lupičovy velké hnědé oči. Při přepadení se útočník nijak nemaskoval, pouze měl na hlavě kapuci. Oblečen do černobílé strakaté bundy a tmavých kalhot,“ informovala mluvčí.

Případ šetří policie pro podezření ze spáchání zločinu loupeže. Pokud kriminalisté lupiče dopadnou, může ho soud poslat do vězení až na deset let. Policie prosí o spolupráci případné svědky události.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám