Hlavní obsah

Muž na Litvínovsku našel místo hub marihuanu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Litvínov

Neobvyklý nález se podařil houbaři na Litvínovsku. Místo hub totiž našel uprostřed lesa políčko s marihuanou. Některé rostliny byly zasazeny přímo v zemi, jiné byly v květináčích. Na pěstitele si počkali policisté.

Foto: Policie ČR

Rostliny nalezené v lese

Článek

Když policie vyrazila na místo, aby prověřila oznámení od houbaře, nestačili se divit. V lese mezi Litvínovem a Loukou našli 80 rostlin konopí.

„Většina rostlin byla zasazena v kbelících, menší počet rostl přímo ze zeminy. Poblíž políčka se nacházel příbytek vytvořený z kmenů stromů a plachet, ve kterém se našly různé předměty, části rostlin, nádobí a nářadí určené k pěstování konopí,“ uvedla mluvčí policie Ludmila Světláková.

Popeláři objevili pěstírnu marihuany. Doslova do ní narazili

Koktejl

Policisté následně začali vyšetřovat, komu rostliny patří. Pěstitele ve věku 26 a 27 let přistihli přímo při činu a následně je obvinili z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Policisté zjistili, že rostliny muži vysadili na jaře a následně je chtěli usušit a prodat.

Reklama

Výběr článků

Načítám