Hlavní obsah

Muž chtěl před policií skočit z balkónu, pak se několikrát bodl do hrudníku

– Kopřivnice
Právo, hon

Dramatický průběh měl v neděli zpočátku rutinní zákrok policistů, kteří přišli do jednoho z bytů v Kopřivnici zadržet sedmadvacetiletého muže. Poté, co podezřelý spatřil policisty, vyběhl na balkón a hrozil skokem dolů. Pak se bodl nožem do hrudníku. S vážným zraněním skončil v nemocnici.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policie přišla do jednoho z domů v Kopřivnici v neděli po 17. hodině. Muž vyběhl na balkón a začal vyhrožovat, že skočí dolů, pokud policisté neodejdou. „Své výhrůžky stupňoval. Po policistech a hasičích házel z balkónu předměty a s nožem v ruce vyhrožoval, že si ublíží,“ řekl mluvčí policie Petr Gřes.

Muž poté vstoupil do bytu a nějakou dobu nekomunikoval. Policie se proto rozhodla, že byt otevře násilím. „Vstoupili jsme dovnitř. Muž ležel na podlaze obývacího pokoje se zakrvaveným tričkem. V ruce držel nůž, kterým se opakovaně před příchodem policistů bodl do hrudníku. Přivolaný lékař nechal muže okamžitě převézt do nemocnice,“ řekl velitel zásahu.

„Poměrně často se setkáváme při zatýkání s agresivním chováním podezřelých, ale tento případ byl opravdu ojedinělý,“ dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám