Hlavní obsah

Motorkář se na Opavsku srazil s autobusem, pro 15letou spolujezdkyni letěl vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva těžce zraněné si v neděli odpoledne vyžádala na Opavsku srážka motorky a autobusu. Motorkář vyjel ze zatím neznámé příčiny do protisměru. Zranění utrpěl on a jeho patnáctiletá spolujezdkyně. Informovala o tom mluvčí moravskoslezské policie Karolína Bělunková.

Foto: Alex Švamberk, Novinky

Vrtulník záchranářů Eurocopter EC-135

Článek

Nehoda se stala okolo 14:00 mezi obcemi Svatoňovice a Staré Těchanovice na Opavsku. "Pětačtyřicetiletý motorkář ze zatím neznámé příčiny přejel do protisměru, kde čelně narazil do autobusu," uvedla mluvčí s tím, že z cestujících v autobuse nebyl nikdo zraněn.

Mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl řekl, že dívka byla v ohrožení života. "Utrpěla četná poranění. Do ostravské fakultní nemocnice ji přepravil vrtulník," řekl. Řidič motorky byl podle něj těžce zraněn na hlavě.

Motorkář na Zlínsku při pádu narazil do svodidel, na místě zemřel

Krimi

Zraněného motorkáře ošetřovali záchranáři odpoledne i na Bruntálsku. Šedesátiletý muž havaroval nedaleko Tvrdkova. Utrpěl vážné poranění páteře a sanitka jej přepravila do Fakultní nemocnice Olomouc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám