Hlavní obsah

Motorkář předjel přes plnou čáru auto, byl to civilní vůz policie

Právo, Michael Polák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bezděz

Na zvýšené policejní kontroly, zaměřující se na překračování povolené rychlosti, doplatil v neděli 40letý motorkář na Českolipsku. Na silnici I/38 u obce Bezděz předjel octavii přes plnou čáru rychlostí 123 kilometrů za hodinu. V octavii v civilním provedení ale seděli policisté, monitorující právě přestupky.

BEZ KOMENTÁŘE: Motorkář předjížděl přes plnou čáruVideo: Policie ČR

 
Článek

„Po krátké honičce, při které si rozbil motorku, jsme zjistili, že na motorku ani nemá řidičské oprávnění. Nyní ho proto čeká správní řízení, ve kterém mu hrozí vysoká pokuta a vyslovení zákazu řízení všech motorových vozidel,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Motorkář na Svitavsku nesledoval provoz. Náraz ho katapultoval ze sedla

Krimi

Policisté podle ní na severu Čech, na Jablonecku a Českolipsku pokutovali o víkendu za překročení povolené rychlosti celkem 31 řidičů.

Některým v obci na padesátce naměřili rychlosti od 65 do 84 kilometrů v hodině, mimo obec od 115 do 129 kilometrů v hodině. Většina přestupků se řešila blokovou pokutou.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám