Hlavní obsah

Mladý řidič boural už jednou, ale nepoučil se. Ve 150 km/hod vyletěl z auta

Právo, alf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherský Brod

Tragédií skončila havárie mladého řidiče BMW, který jel ve čtvrtek od Strání ke Slavkovu na Uherskobrodsku. Osmnáctiletý řidič z Hluku sjížděl podle policejního mluvčího Aleše Mergentala ke Slavkovu ve velmi vysoké rychlosti, projel levotočivou zatáčkou a havaroval.

Foto: Policie ČR

Při nehodě v BMW zemřel 18letý mladík.

Článek

„Výjezd z ní zřejmě plně nezvládl a začal plynule vyjíždět vpravo, kde vyjel z vozovky do příkopu. Tímto žlabem pak jel asi sto padesát metrů,“ uvedl Mergental. Auto se mírně natočilo vlevo, narazilo do betonového nájezdu na pole, od kterého se odmrštilo, přeskočilo jej a zůstalo stát v příkopu za nájezdem.

Velmi silný náraz odmrštil tělo mladého řidiče mimo vůz. „Osmnáctiletý muž zůstal na zemi ležet mrtvý,“ podotkl mluvčí. Nehodu oznámil muž, který po chvilce k místu nehody dojel. K tragické nehodě vyjeli uherskohradišťští dopravní policisté, kteří začali ohledávat místo havárie.

Foto: Policie ČR

Při nehodě v BMW zemřel 18letý mladík

„Podle prozatím zjištěných informací vše nasvědčuje tomu, že za smrtí mladého řidiče stojí velmi vysoká rychlost, v níž nezvládl jízdu na mokré vozovce,“ sdělil mluvčí.

Foto: Policie ČR

Při nehodě v BMW zemřel 18letý mladík

Osmnáctiletý muž, který při nehodě zemřel, havaroval podobným způsobem již letos v únoru. Na mokré vozovce jel příliš rychle a nezvládl průjezd levotočivou zatáčkou, za níž vyjel vpravo mimo vozovku, kde se auto převrátilo na střechu. Tehdy havárii přečkal pouze s lehkým zraněním.

Foto: Policie ČR

Při nehodě v BMW zemřel 18letý mladík

V letošním roce se jedná o dvanáctého člověka, který zemřel při dopravní nehodě na silnicích Uherskohradišťska.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám