Hlavní obsah

Mladá žena ubodala v libereckém hotelu muže, tvrdí policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Policie v úterý oznámila, že obvinila devětadvacetiletou ženu z vraždy 41letého muže z Liberecka. Podle kriminalistů zaútočila na muže v pátek v pokoji hotelu poblíž libereckého soudu. Muž podlehl bodným ranám na hrudi.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Již v minulosti měla žena několikrát problémy se zákonem, a to zejména v souvislosti s trestnými činy výtržnictví a vydírání,“ sdělila liberecká mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Násilný trestný čin se stal v pátek kolem 15:30 v hotelu, který je na křižovatce Chrastavské a Truhlářské ulice. Přes veškerou snahu záchranářů muž na následky zranění na místě zemřel. V pokoji byla také nahá poraněná žena, která křičela.

„Následně ji policisté převezli k vyšetření a k odběru krve do Krajské nemocnice Liberec, kde byla do druhého dne hospitalizována,“ uvedla Šrýtrová.

Zabíjela kuchyňským nožem

Právě tuto ženu z Liberecka policie ze smrti muže viní. „Na základě zajištěných důkazů, výpovědí svědků a lékařské zprávy zahájili kriminalisté v neděli proti podezřelé ženě trestní stíhání pro zvlášť závažný zločin vraždy,“ uvedla mluvčí policie.

Kriminalisté mají zřejmě i vražednou zbraň. Jde o kuchyňský nůž, který našli na místě činu. Policie ženu stíhá vazebně, hrozí jí až osmnáctiletý trest.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám