Hlavní obsah

Místo schůzky zasypal muže ranami pěstí, podezřelého v Brně zachytila kamera

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Obětí napadení se stal v Brně muž, kterého původně vylákal neznámý pachatel na schůzku do obchodního centra. Místo setkání čelil muž úderům pěstí, musel pak vyhledat lékařskou pomoc. Násilník po útoku zmizel, policie po něm pátrá. Podezřelého rovněž zachytila bezpečnostní kamera v jednom z obchodů.

Pátrání po muži podezřelém z napadení v BrněVideo: Policie ČR

 
Článek

O případu z počátku června informoval v pondělí mluvčí policie Bohumil Malášek, podezřelého muže se dosud nepodařilo vypátrat.

Muže ze Znojemska (43) podle policie nejdřív telefonicky vylákal pod smyšlenou legendou neznámý agresor na večerní schůzku v nákupním centru v Modřicích.

Tři cyklisté zachránili dívku před znásilněním v Brně

Krimi

„Když poškozený dorazil, namísto známého jej oslovil cizí muž. Po kratičké konverzaci jej tento fyzicky napadl. Údery pěstí mířily především na hlavu. Poškozenému tak způsobil zranění v obličeji, především v oblasti oka,” sdělil mluvčí s tím, že napadený musel vyhledat lékaře.

Agresor měl pak klást muži podmínky a vyhrožovat dalším napadením, dokonce i zabitím.

Útočník zbil muže v Brně před dětmi v garážích, mluvil italsky a odjel na kole

Krimi

„Potom odešel. Kriminalisté vyšetřující případ získali záběry z bezpečnostních kamer, při nichž je agresivní muž zachycen při nákupu v prodejně s mobilní elektronikou,” upřesnil Malášek.

Podrobnosti k případu vyšetřovatelé nesdělili, není zřejmé, proč se měli muži sejít a zda se pachatel v původním telefonátu za někoho vydával.

Policie žádá případné svědky, aby informace k hledanému sdělili na lince 158.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám