Hlavní obsah

Místo platby za odvoz dostal taxikář v Písku ránu do hlavy

Novinky, Petr Nový
Písek

Kriminalisté v Písku od pátečního odpoledne vyšetřují brutální útok na řidiče taxíku. Toho si najali dva muži, a když je odvezl do cíle, místo platby ho napadli a okradli. Zraněného našel náhodný houbař.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Po druhé hodině odpoledne si taxík objednala dvojice mužů u autobusové zastávky v Budějovické ulici. Chtěli odvézt k Zátavskému rybníku, kam je řidič také dopravil.

„Když ukončil jízdu a chtěl od zákazníků zaplatit, dostal ránu do hlavy. Po úderu ztratil vědomí a násilníci mu odcizili peněženku, mobilní telefony i osobní doklady. Zraněného muže našel houbař, který okamžitě zavolal na linku 158,“ řekla mluvčí policie Kamila Ingrišová.

Kriminalisté žádají případné svědky, kteří se v pondělí okolo čtrnácté hodiny pohybovali v Budějovické ulici a všimli si vozidla taxislužby bílé barvy a dvou mužů, kteří do vozidla nastupovali, aby jakékoli informace sdělili na linku 158 nebo přímo kriminalistům na lince 974 235 325.

Jednalo se o muže ve věku mezi 20 až 30 lety, bílé pleti. Jeden měl na sobě černou mikinu a modré rifle. Měl tmavé husté vlasy a na ruce měl silný stříbrný prsten. Druhý měl na sobě červenou mikinu nebo bundu.

Reklama

Výběr článků

Načítám