Hlavní obsah

Matka přišla syna hledat na policii a skončila na záchytce i s ním

Právo, zaš
Plzeň

Rodinným setkáním na plzeňské záchytce skončil páteční alkoholový dýchánek pro 21letého syna a následně i jeho 46letou matku z Domažlic. Zatímco mladík řádil na domažlické ubytovně, žena si to namířila rovnou na policejní služebnu.

Foto: praha.eu

Ilustrační foto

Článek

Muž v pátek odpoledne poškozoval vybavení v jedné z domažlických ubytoven. Na místo byli přivoláni strážníci a policisté, kteří jej zpacifikovali a odvezli do policejní cely. „Po dobu svého pobytu se mladík choval k policistům velmi arogantně a agresivně,“ sdělila policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Na policejní služebnu se zanedlouho dostavila i matka zadrženého mladíka, aby zjistila, co se s jejím synem bude dít. „Po získání informací ze služebny odešla, ale vzápětí se vrátila a začala tlouct do skleněné výplně dveří,“ uvedla dále mluvčí a dodala, že strážci zákona ženu několikrát vyzvali, ať svého jednání zanechá.

Když žena na výzvy nereagovala, policistům nezbývalo nic jiného než ženu zajistit. Následně se oba výtržníci podrobili dechové zkoušce. Zatímco syn nadýchal 2,5 promile alkoholu v krvi, matka jej předčila s 3,2 promile. Policisté proto dvojici převezli na protialkoholní záchytnou stanici do Plzně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám