Hlavní obsah

Scéna jak z akčního filmu. Milionovou loupež v centru Prahy zachytila kamera

Praha
Aktualizováno

Prodejnu luxusních hodinek přepadli v sobotu odpoledne neznámí lupiči v centru Prahy. Policisté zveřejnili video zachycující pachatele při ozbrojené akci, která připomínala záběry z akčního filmu. Po ozbrojených mužích ochránci zákona pátrají. Způsobená škoda se pohybuje v milionech.

Bezpečnostní kamera zachytila přepadení pražské prodejny luxusních hodinekVideo: Policie ČR

 
Článek

Lupiči přepadli luxusní prodejnu v Široké ulici kolem páté hodiny odpoledne. Policie po osmé hodině večer zveřejnila video z loupeže, na kterém lze vidět, jak tři lupiči vtrhli do hodinářství.

Jeden držel dveře a další dva muži pomocí velkých palic rozbíjeli vitríny s bezpečnostním sklem, ve kterých byly ukryty hodinky. Ty následně rychle ukládali do připravených tašek.

Přepadené hodinářství v centru PrahyVideo: Aktu.cz

„Tři maskovaní lupiči přepadli prodejnu s luxusními hodinkami a pod pohrůžkou použití zbraně si odnesli zboží za několik milionů korun,“ řekl Novinkám mluvčí policie Richard Hrdina.

Stovky tisíc korun sebral lupič z banky v Praze, zachytila ho kamera

Krimi

Podle něj lupiči nemluvili česky a byli ozbrojeni střelnými zbraněmi. Dva z nich po přepadení odjeli na elektrickém skútru, který již policisté našli. Po podezřelých však nadále pátrají. Informace o podezřelých přijme linka 158.

Foto: Aktu.cz

Lupiči odnesli hodinky za několik milionů korun.

Foto: Aktu.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám