Hlavní obsah

Lupič vtrhl do domu manželů a hrozil jeho zapálením

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

Do domu staršího manželského páru vnikl v úterý odpoledne v Sokolově neznámý lupič, který dvojici vyhrožoval, že dům bude zapálen, pokud nedostane peníze. Nakonec bez peněz utekl a manžele tam zamkl.

Foto: Policie ČR

Pachatel se snažil zamaskovat

Článek

Loupež se stala v Chodově v ulici Lesní kolem 17. hodiny. „Lupič po vniknutí do domu požadoval peníze s tím, že pokud mu je senioři nedají, jeho komplic zapálí dům. Výhrůžku několikrát zopakoval, i přesto však odešel z místa s nepořízenou a manželský pár při odchodu zamkl v jejich domě,“ popsala přepadení mluvčí policie Kateřina Böhmová.

Pachatel byl asi 185 centimetrů vysoký hubenější postavy. Na sobě měl bundu tmavě zelené barvy a na hlavě měl kapuci. Bunda byla znečištěná a bez nápisů. Na nohou měl džíny tmavší barvy.

Pokud by měl někdo informace o přepadení nebo pachatele loupežného přepadení zná, ať informuje linku 158 nebo nejbližší policejní stanici.

Reklama

Výběr článků

Načítám