Hlavní obsah

Lupič si s obsluhou nejprve popovídal, pak chtěl peníze a vyhrožoval zabitím

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Bez jakéhokoliv maskování a pod dohledem kamer přepadl mladý lupič obsluhu herny v Praze 4. Ženě vyhrožoval zabitím, ta ustoupila a muž odešel i s penězi. Případ se stal začátkem února a policisté po podezřelém zatím marně pátrají.

Lupič přepadl hernu v Praze 4Video: Policie ČR

 
Článek

Lupič přišel do herny v ulici Papírníkova 6. února před čtvrtou hodinou ráno. Před loupeží si situaci v herně nejprve obhlédl a pohovořil s obsluhou. O chvíli později k ní ovšem přistoupil se slovy: „Dej sem prachy nebo tě zabiju!“

„Obsluha ve strachu o svůj život a zdraví muži vydala finanční hotovost v řádu několika tisíc. Kriminalisté nyní případ vyšetřují pro podezření ze spáchání trestného činu loupeže,“ informoval v pátek Novinky mluvčí policie Jan Daněk.

Foto: Policie ČR

Lupič před přepadením s obsluhou diskutoval

Muž byl ve věku kolem 30 let, vysoké hubené postavy, měl krátké vlasy střižené na ježka a mluvil česky bez přízvuku. V době přepadení byl oblečený do dlouhého šedého pleteného svetru a úzkých kalhot. Informace vedoucí k dopadení přijme linka 158.

Foto: Policie ČR

Identikit podezřelého

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám