Hlavní obsah

Lupič s nožem přepadl cestující na nádraží v Liberci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Nejméně dva cestující oloupil dosud neznámý muž na nádraží v Liberci. Pod pohrůžkou použití nože z jednoho muže vylákal peníze, druhý stačil utéct do vlaku. Policie ve středu zveřejnila podobu podezřelého se žádostí o pomoc.

Foto: Policie ČR

Hledaný muž

Článek

První loupež se odehrála 2. listopadu kolem šesté hodiny ráno, kdy lupič kontaktoval cestujícího s tím, že chce půjčit peníze. Ještě ten den prý chtěl všechno vrátit i s provizí. Poškozený však odmítal a chtěl odejít.

Lupič házel po prodavači v Plzni lahve, skončil ve vazbě

Krimi

„Asociálovo agresívní chování pak vyústilo až v pohrůžku nožem, po které nemile překvapenému cestujícímu začal prohledávat kapsy svrchního oděvu. Poškozený však náhle využil okamžiku, kdy byl agresor zabrán do prohledávání kapes, a utekl do vlaku,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Muž vyrazil na pivo s neznámým společníkem, který ho na toaletě zbil a oloupil

Krimi

Druhý den večer došlo podle policie k podobnému přepadení, kdy lupič použil stejnou historku, navíc se snažil vzbudit soucit. Jenže marně, protože poškozený odešel na nástupiště. Lupič mu bránil v cestě a následně mu pohrozil nožem. Mladý muž mu pak raději vydal 1 200 korun a nastoupil do vlaku.

Podle policie byl podezřelý oblečený do tmavých kalhot a tmavé mikiny. Na nohou měl černé plátěné boty, na hlavě měl černo-bílou kšiltovku. Pod levým okem měl vytetován křížek. Zároveň měl tetování také na předloktí.

Policisté hledají svědky, kteří přepadení viděli, aby se jim ozvali. Přijmou také informace k totožnosti podezřelého na lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám