Hlavní obsah

Kvůli objíždění překážky se u Prahy strhla bitka řidičů a spolujezdkyně

– Brandýs nad Labem

Vzájemné napadení dvou řidičů a spolujezdkyně vyšetřují policisté z Brandýsa nad Labem na Praze-východ. Konflikt a hádku vyvolal spor o objíždění překážky. Policisté už dva z nich řeší ve zkráceném řízení.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

Incident se odehrál na začátku listopadu v ulici Jasanová, kde se obě vozidla setkala při objíždění překážky na silnici. Řidič a spolujezdkyně na sebe začali vulgárně gestikulovat. Osmatřicetiletý řidič se následně otočil a jel za svým protivníkem.

Nevydýchal pomalého řidiče, vytáhl ho z auta a zmlátil. Dostal podmínku

Krimi

„V ulici Jasanová následovalo slovní napadení mezi oběma řidiči a šestatřicetiletou spolujezdkyní, které vyvrcholilo vzájemným fyzickým napadením za přítomnosti svědků,“ uvedla mluvčí policie Eva Hašlová.

Všichni tři museli do nemocnice. Tento týden sdělili policisté ve zkráceném řízení jednomu z řidičů a spolujezdkyni podezření se spáchání přečinu výtržnictví a pokusu o ublížení na zdraví. Hrozí jim až dva roky vězení.

„Otázkou je, zda by se dalo takovému konfliktu předejít. Pokud by mezi účastníky silničního provozu bylo více tolerance, slušnosti, vzájemného pochopení, a především dodržování všech pravidel,“ uzavřela Hašlová.

Řidiče kvůli nedání přednosti vybrzdil, vytáhl z auta a praštil pěstí

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám