Hlavní obsah

Kurýra si spletl s amantem, honil ho s mačetou po zahradě

Novinky, bad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Za milence své ženy považoval v pondělí pětačtyřicetiletý muž v Praze pracovníka kurýrní služby, který mu dovezl novou pračku. Na nic netušícího dopravce vytáhl mačetu a s výkřikem „Já tě zabiju!“ ho začal nahánět po zahradě. Kurýrovi se podařilo utéct do bezpečí a zavolat linku 158. O případu informovala policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Foto: Policie ČR

Mačeta, kterou muž vyhrožoval kurýrovi

Článek

Majitel domu na pražské Zbraslavi si objednal u kurýrní společnosti dopravu nové pračky a připlatil si navíc službu donesení stroje až do bytu a zároveň odvezení staré pračky.

Jenže v domluvený čas nebyl muž doma, pouze jeho manželka. Kurýr zrovna přinášel novou pračku do bytu, když v tu chvíli se vrátil pán domu. Na pracovníka narazil na chodbě a okamžitě na něj začal řvát. „Následně si vzal do ruky mačetu a vystartoval proti oznamovateli se slovy ,Já tě zabiju!',“ uvedla Siřišťová. „Agresor si totiž myslel, že se jedná o milence jeho ženy,“ doplnila.

Pobodal milence své přítelkyně, dostal 12,5 roku

Krimi

Kurýr mu ale naštěstí utekl a zavolal policii. Ta útočníka našla na zahradě, byl už bez mačety. Nicméně i tak vykřikoval, že chce zabít policisty i kurýra. Policisté ho na místě zpacifikovali a nasadili mu pouta. „Jelikož se podezřelý choval nestandardně a stále vykřikoval nesmyslné věci, zavolali si policisté na místo záchranku,“ popsala Siřišťová. Následnou dechovou zkouškou bylo muži naměřeno více než tři promile alkoholu.

Podle Siřišťové je muž podezřelý z nebezpečného vyhrožování, za což mu hrozí až tříleté vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám