Hlavní obsah

Kdybych chtěl srazit nějaké dítě, vyjel bych ráno, hájil noční jízdu opilý řidič

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V pražských Vokovicích naboural ve čtvrtek večer opilý řidič do dopravní značky a do stromu. Při jednání s policisty se dožadoval nějakého nápoje a možnosti natáčení. Svou jízdu hájil tím, že večer přece neohrozil žádné děti.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilý řidič naboural ve Vokovicích do stromuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v ulici Na Krutci. Řidič ztratil kontrolu nad řízením a vyjel mimo silnici. Auto nejprve doslova přejelo dopravní značku a zastavilo se až o strom. Řidič vyvázl bez zranění, protože se ale motal po silnici, přivolali svědci na místo policii.

Policistům řidič nadýchal 2,77 promile alkoholu. Vůči hlídce se choval arogantně, policistům tykal a neustále se dožadoval pití a také možnosti natáčení na svůj mobilní telefon. V jednu chvíli vracel muž policistovi náustek z přístroje na alkohol se slovy „na, tady máš zpátky svoji propisku“.

Své jednání opilý řidič omlouval tím, že neohrozil žádné děti. Kdyby prý chtěl srazit nějaké dítě, vyjel by okolo osmé hodiny ráno. Jízda pod vlivem alkoholu v pozdních hodinách mu patrně připadala v pořádku.

Policisté museli muže nakonec spoutat. Po vystřízlivění ho vyslechnou a pravděpodobně mu sdělí podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám