Hlavní obsah

Kamión přerazil svodidla a vjel do protisměru, řidič nepřežil

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav
Aktualizováno

Tragicky skončila cesta rumunského řidiče na dálnici D2 na Břeclavsku. Krátce před 07:00 z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru a vyletěl z dálnice. Řidiče vyprostili hasiči z kabiny mrtvého.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Havarovaný kamión na D2

Článek

Kamión s nákladem zhruba 20 tun autodílů mířil od slovenské hranice k Brnu, když jeho řidič vyjel z pravého jízdního pruhu, prorazil středová svodidla, přejel dálnici v protisměru, prorazil další svodidla a sjel z dálnice. Navzdory tomu, že kabina tahače nebyla vážně poškozena, řidič nepřežil.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Havarovaný kamión na D2

Nehoda se stala na 35. kilometru dálnice a jen šťastnou náhodou neřízený kamión po proražení středových svodidel nesmetl žádné auto v protisměru. Kamión, který skončil na svahu pod dálnicí, musí zpět na vozovku vrátit těžká vyprošťovací technika. Policie proto uzavřela na nezbytnou dobu provoz na dálnici ve směru na Břeclav. Provoz je sveden z dálnice v Hustopečích, zpět se auta vrací na exitu Podivín.

Foto: Jan Kočvara, Mapy.cz

Nákladní vozidlo havarovalo na dálnici D2 na 35. kilometru a blokuje pravý jízdní pruh. Nehoda si vyžádala smrtelné zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám