Hlavní obsah

Kamión na dálnici D35 narazil do policejního auta

Právo, pem
Olomouc
Aktualizováno

Kamión narazil ve čtvrtek odpoledne na dálnici D35 na Olomoucku do policejního auta. Tři policisté byli převezeni do nemocnice. Hlídka tam jela označit porouchaný kamión.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Všichni policisté byli převezeni do nemocnice. Jejich zranění by neměla být vážná.  Dálnice je u Nákla ve směru na Olomouc uzavřena a doprava odkloněna na silnici II/635. Právu to řekla olomoucká policejní mluvčí Marie Šafářová.

Policisté podle ní přijeli pomoci řidiči nákladního vozidla, které se na dálnici D35 porouchalo a zůstalo tam stát.

„Přijeli tam služebním autem a označovali místo odstavení havarovaného kamiónu, aby na překážku upozornili projíždějící řidiče, a právě při této činnosti do nich narazil jiný kamión. Všichni tři byli se zraněními, která by však podle našich informací neměla být vážná, převezeni do nemocnice,“ konstatovala Šafářová.

Podle mluvčího krajských hasičů Zdeňka Hošáka v osobním vozidle zůstal po nehodě zaklíněn jeden člověk. Hasiči ho vyprostili, předali záchranné službě a na místě stále zasahují.

„Právě se tam překládá náklad z jednoho kamiónu do náhradního. Poté bude dálnice opět zprůjezdněna,“ dodala policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám