Hlavní obsah

Kamery v šatnách: Rodina neodolala pootevřené skříňce na bazénu a vykradla ji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Rodina s dětmi v plaveckém bazénu v Praze neodolala otevřené skříňce a sebrala peněženku s dolary a korunami. Netušila však, že je sleduje kamera, která celou krádež zaznamenala.

BEZ KOMENTÁŘE: Rodina kradla v šatnách na bazénuVideo: Policie ČR

 
Článek

Krádež v plaveckém bazéně v Letňanech vyšetřují policisté od 3. ledna, protože se jim dosud nepodařilo zjistit totožnost pachatelů, poprosili o pomoc veřejnost.

„Devětatřicetiletý muž přišel před půl třetí se dvěma dětmi do prostoru šaten, uložil si svoje věci včetně peněženky do spodní skříňky, kterou uzamkl a odešel. Po jeho odchodu se ale dvířka samovolně pootevřela, aniž by si toho povšimnul,“ vysvětlila na úvod mluvčí policistů Jana Rösslerová.

Foto: Policie ČR

Rodiče se neštítili krást před dětmi

Uplynula hodina a ke skříňce přišla rodina, která měla věci uložené nad pootevřenou skříňkou. Pár si toho okamžitě všiml, a místo aby zavolal personál, prohlížel si útroby skříňky, jestli se v ní nachází něco cenného. Pak se převlékli v kabince, žena zkontrolovala, zda nejsou sledováni, a s peněženkou, platební kartou, dvěma stovkami dolarů a pár stokorunami odešla.

Dvojice je ve věku mezi třiceti až čtyřiceti lety, žena má delší tmavé vlasy a střední postavu, muž má hnědé vlasy s kouty a silnější postavu. Informace o totožnosti dospělých přijme linka 158.

„Byť dvojice způsobila minimální škodu, je vskutku zarážející, že se takového skutku dopustila i přesto, že společně s ní byly na návštěvě bazénu i jejich děti a krádež mohly vidět. To by pak pro ně bohužel nebyli dospělí tím nejlepším příkladem,“ konstatovala Rösslerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám