Hlavní obsah

Je libo hodinky za 695 tisíc? Stát prodává šperky zabavené podvodníkovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) prodává šperky za více než dva milióny korun. Hodinky, náramky, prsteny a další cennosti patřily odsouzenému daňovému podvodníkovi.

Foto: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Hodinky za 695 tisíc korun (vpravo) a hodinky Cartier za 540 tisíc (vlevo) určené k prodeji

Článek

Podrobnější informace k prodeji jsou na webových stránkách ÚZSVM. "Stát získal tyto předměty do vlastnictví na základě rozsudku Krajského soudu v Ústí nad Labem, potvrzeného Vrchním soudem v Praze. V rozsudku soud uložil trest propadnutí věcí zajištěných u odsouzeného při domovní prohlídce, a to za zločin zkrácení daně, poplatku a podobné povinné platby a za zločin poškození finančních zájmů Evropských společenství," uvedl mluvčí úřadu Radek Ležatka.

Foto: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Šperky určené k prodeji

Zájemci si mohou koupit mimo jiné zlaté dámské náramkové hodinky značky Breguet v hodnotě 695 000 korun, zlaté pánské masivní náramkové hodinky značky Cartier v hodnotě 540 000 či prsten osazený jedním kulatým briliantem za 170 tisíc korun.

Foto: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Šperky určené k prodeji

Budoucí manželé si mohou pořídit i pár snubních prstenů značky Cartier za 85 tisíc a k tomu náhrdelník bohatě zdobený mořskými perlami v ceně 72 500 Kč. Pořídit se však dají i řetízky například za 750 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám