Hlavní obsah

Honička u Prahy skončila nehodou a požárem ujíždějícího vozu

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zeleneč

Pražským strážníkům ujížděl v sobotu muž s několika zákazy řízení. Jeho zběsilá jízda skončila u Zelenče v Praze-východ nehodou a požárem jeho vozu.

BEZ KOMENTÁŘE: Honička u Prahy skončila nehodou a požárem Video: Novinky

 
Článek

Podezřelého auta si všimli strážníci v sobotu večer v Chlumecké ulici v Praze. Řidič tam totiž přejel do protisměru, strážníci se ho proto rozhodli zkontrolovat.

Podle svědků projel ujíždějící řidič v Horních Počernicích několik křižovatek na červenou. Jeho jízda skončila až na kruhovém objezdu u Zelenče na Praze východ. Tam nezvládl řízení a havaroval.

Auto skončilo mimo silnici a začínalo hořet. Řidič při vystupování z vozu držel podle strážníků v ruce neznámý předmět. Protože nemohli ve tmě rozpoznat, o co jde, namířili na něj zbraně. Vzhledem k tomu, že se strážníky odmítal spolupracovat, použila hlídka městské policie pepřový sprej a muže spoutala.

Jak zjistil reportér Novinek na místě, muže si do své péče převzali záchranáři, kteří ho za policejního doprovodu převezli k vyšetření do nemocnice.

„V době příjezdu hasičů bylo vozidlo zasaženo požárem v plném rozsahu. Byl nasazen vysokotlaký proud a následně také pěna,” uvedl na místě vyšetřovatel hasičů.

Provoz v místě nehody řídili strážníci a policisté kyvadlově. Případem se policisté i nadále zabývají.

Reklama

Výběr článků

Načítám