Hlavní obsah

Hasiči u Prahy vytáhli za zatopené silážní jámy policejní auto

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Ze zatopené silážní jámy u Brandýsa nad Labem nedaleko Prahy lovili v pondělí hasiči policejní auto, které ve vodě skončilo dopoledne. Jak se tam dostalo, policie zjišťuje. Posádce se nic nestalo.

Foto: Novinky

Policejní auto skončilo v nádrži.

Článek

„Mohu potvrdit, že jsme k takovému případu vyjeli. Byl tam jak náš jeřáb, tak hasiči s lodí. Pro další informace se ale obraťte na policii,“ řekl mluvčí hasičů Petr Svoboda. Pomáhali jim také policejní potápěči, protože jáma je poměrně hluboká.

Foto: Novinky

Auto pomáhali vytáhnout hasiči

„Evidujeme škodní událost, kdy služební auto vjelo do zatopené bývalé silážní jámy. Veškeré příčiny včetně možné technické závady jsou předmětem vyšetřování,“ řekla Novinkám mluvčí policie Eva Hašlová.

Foto: Novinky

Auto pomáhali vytáhnout hasiči

Místo se nachází u účelové komunikace mezi poli, kde je zákaz vjezdu. Nedaleko je také most přes dálnici D10, který je ale uzavřený. Lidé z Brandýsa nad Labem a okolí cestu využívají k procházkám a sportu. „Co tam policisté dělali, je v prověřování,“ konstatovala Hašlová.

Reklama

Výběr článků

Načítám