Hlavní obsah

Fiat kličkoval v padajícím sněhu. Jedu jen z benzínky, mumlala opilá řidička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobruška

Auto značky Fiat Punto na Rychnovsku nebezpečně kličkovalo po silnici, už byla tma, a navíc padal sníh. Po takovém oznámení vyrazila policejní hlídka za vozidlem, které se nevešlo do svého jízdního pruhu. Po jeho zastavení se ukázalo, že za volantem seděla žena s 2,6 promile. Incident zaznamenala palubní kamera policie.

Řidička nadýchala 2,6 promileVideo: Policie ČR

 
Článek

O incidentu z minulého týdne ve středu informovala mluvčí policie Lucie Konečná. Policii se na tísňovou linku 158 ozvali svědci, kteří spatřili kličkující osobní auto u Dobrušky v okrese Rychnov nad Kněžnou.

Řidička jela na červenou a srazila chodkyni. Pila jsem před i po nehodě, přiznala

Krimi

„Vozidlo Fiat Punto nebezpečně přejíždělo z jednoho pruhu do druhého, proto jej policisté krátce po 19. hodině za kruhovým objezdem zastavili,” uvedla mluvčí.

Policie zastavila na dálnici D10 namol opilou řidičku. Nadýchala čtyři promile

Krimi

Důvody, proč auto s 56letou řidičkou nevydrželo ve svém pruhu, se záhy vysvětlily; šoférka nadýchala opakovaně 2,6 promile alkoholu.

Opilá řidička se v Praze lepila na auto s policistou, skončila v poutech na zemi

Krimi

„No, jedu z benzínky, tak jenom, jenom...,” vysvětlovala policistům řidička hlasem viditelně ovlivněným pitím nápoje s návykovou látkou, proč nemá ometené auto.

Foto: Policie ČR

Řidička nadýchala 2,6 promile.

„Policisté jí zakázali další jízdu a zahájili úkony trestního řízení pro podezření z ohrožení pod vlivem návykové látky, za což jí v případě prokázání viny hrozí až rok vězení, peněžitý trest nebo zákaz činnosti,” dodala Konečná.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám