Hlavní obsah

Dva lidé zemřeli na Českolipsku při srážce motorky s autem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doksy
Aktualizováno

Devětadvacetiletý řidič motocyklu a 79letá spolujezdkyně z osobního auta zemřeli v neděli odpoledne při dopravní nehodě na silnici 38 mezi Doksy a Zahrádkami u České Lípy na Českolipsku.

Foto: HZS Libereckého kraje

Při nehodě zemřela spolujezdkyně i motorkář

Článek

Motocykl s autem se střetl u Doks krátce před 16:30. "Řidič osobního auta odbočoval z hlavní silnice vlevo na vedlejší a nedal přednost protijedoucímu motocyklistovi," uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Motocyklista i spolujezdkyně z auta zraněním na místě podlehli. Dvaaosmdesátiletý řidič auta utrpěl lehké zranění. "Sanitkou jsme ho odvezli do nemocnice v České Lípě," řekl krajský ředitel záchranné služby Stanislav Mackovík.

Foto: HZS Libereckého kraje

Při nehodě zemřela spolujezdkyně a motorkář

Žena přecházela rychlostní silnici

Na místě nehody zemřela dnes ráno v 1:30 i 30letá žena z Hodkovic nad Mohelkou. "Utrpěla vážná poranění hlavy a další zranění neslučitelná se životem. Záchranáři už jí nemohli pomoci," řekla mluvčí záchranné služby Lenka Markovičová.

Chodkyně se na rychlostní silnici R35 za tmy střetla se Suzuki Swift, které jelo ve směru od Hodkovic na Turnov. Dechová zkouška u řidičky byla negativní, okolnosti nehody a míru zavinění policisté šetří

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám