Hlavní obsah

Dodávku za Prahou ukradli na tažném laně, jeden z podezřelých kulhá

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Líšnice

Svéráznou krádež nákladního auta vyšetřují středočeští kriminalisté. Dvojice podezřelých podle policie ukradla z parkoviště u benzínové stanice dodávku pomocí tažného lana. Policie po dvojici pátrá, jednoho z podezřelých zachytila bezpečnostní kamera.

Muž podezřelý z krádeže dodávkyVideo: Policie ČR

 
Článek

Dodávka zmizela od čerpací stanice v obci Líšnice v okresu Praha-západ začátkem června. Podezřelí na benzínku přijeli podle vyšetřovatelů nákladním autem bílé barvy.

„Jeden z nich byl po celou dobu u obou vozidel, druhý z mužů přišel na prodejnu čerpací stanice, kde si zakoupil kávu z automatu,“ sdělila ve středu mluvčí policie Marcela Pučelíková.

„Kriminalisté mají k dispozici podobu tohoto muže, jehož zachytil kamerový systém,“ dodala mluvčí s poznámkou, že muž je nápadný tím, že při chůzi kulhá.

Podle Pučelíkové mají její kolegové další záznamy kamer, na kterých je vidět, jak podezřelí táhnou autem z parkoviště dodávku na laně.

Policie požádala ty, kteří podezřelého případně poznají, aby se ozvali na linku 158. Vyšetřovatelé se rovněž zajímají o řidiče, kteří mohli v době krádeže - 5. června po 19:30 - vidět tažené auto na silnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám