Hlavní obsah

Dodávka ve Slaném pustila ženu na přechod, kamion z opačného směru ji zabil

Novinky, jap, kub
Slaný
Aktualizováno

Tragickou nehodu vyšetřují kriminalisté ve Slaném na Kladensku, kde ve středu dopoledne usmrtil kamion ženu středního věku. Chodkyně přecházela přechod, na který ji pustila dodávka, z opačného směru ale vjel kamion s návěsem a ženu přejel.

Tragická nehoda ve SlanémVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Tragédie se stala na hlavní silnici u vjezdu do ulice Fortenská v centru Slaného. „Z dosud nezjištěných příčin došlo ke střetu nákladního auta s 50letou chodkyní. Dechová zkouška byla u 43letého řidiče negativní,” řekla Novinkám mluvčí policie Michaela Nováková.

Foto: Novinky

Tragická nehoda ve Slaném

Mluvčí záchranky Petra Effenbergerová sdělila, že žena i přes veškerou snahu svědků události a zdravotníků podlehla na místě vážným zraněním neslučitelným se životem.

Foto: Novinky

Tragická nehoda ve Slaném

Informace o průběhu nehody se postupně upřesňovaly, podle prvotních zpráv kamion najednou vjel na přechod, později se ukázalo, že jeho řidič nejdřív rovněž pouštěl skupinu chodců, přičemž na zebru poté vstoupila ještě žena.

„Kamion zastavil před přechodem a pouštěl lidi, pak se rozjel, když tam vešla paní. Řidič ji zřejmě neviděl. Viděl ji jen řidič dodávky, který stál před přechodem z opačného směru,” sdělil svědek.

Přesné vyšetření okolností nehody mají na starost kriminalisté. „Míra zavinění účastníků nehody je předmětem dalšího vyšetřování,“ dodala Nováková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám