Hlavní obsah

Dívka mu řekla, že už ho nemiluje. Mladík skočil do vodní nádrže

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otrokovice

Ve vodní nádrži Štěrkoviště v Otrokovicích na Zlínsku skončil dvacetiletý muž, když se předtím dověděl od své o rok mladší dívky, že už ho nemiluje. Děvče zalarmovalo policii a hocha, který už byl ve vodě, přemluvilo k návratu na souš.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

„V neděli jednu minutu po půlnoci oznámila devatenáctiletá dívka z Otrokovic na linku 158, že se rozešla se svým o rok starším přítelem a že se obává o jeho život. Mladík se zprávu o rozchodu dozvěděl na diskotéce v Otrokovicích, z které odešel směrem k vodní nádrži Štěrkoviště,“ informoval v pondělí mluvčí krajského policejního ředitelství ve Zlíně Josef Havela.

„Krátce po jeho odchodu se dívka rozhodla, že půjde za ním. Po chvíli ho našla oblečeného, jak leží ve vodě nádrže. Začala na něj volat, ať neblázní a z vody vyleze. Což on za okamžik udělal. Otrokovičtí policisté mu dali dýchnout, přístroj ukázal 1,73 promile v jeho dechu,“ popsal mluvčí.

Přivolaný lékař rozhodl kvůli špatnému psychickému stavu mládence o jeho převozu do kroměřížské protialkoholní záchytné stanice.

Reklama

Výběr článků

Načítám