Hlavní obsah

Dívka a mladý řidič nepřežili nárazy aut do stromů na Královéhradecku

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rychnovsko

Policisté na Královéhradecku řešili v pondělí v podvečer hned dvě tragické nehody, při kterých zemřeli dva mladí lidé. V jednom případě nepřežil osmadvacetiletý řidič, ve druhém mladistvá spolujezdkyně. Obě nehody skončily nárazem do stromu.

Foto: Policie ČR

Tragickou nehodu v Trutnově nepřežila mladistvá spolujezdkyně

Článek

První havárie se stala na Rychnovsku, kde jel kolem čtvrté hodiny odpoledne od obce Přepychy směrem na Týniště nad Orlicí osmadvacetiletý řidič peugeotu. „S největší pravděpodobností nepřizpůsobil rychlost jízdy povaze a stavu komunikace a na mokré silnici v zatáčce při jízdě z kopce dostal smyk, který nezvládl,“ uvedla mluvčí policie Alena Kacálková.

Foto: Policie ČR

Tragickou nehodu na Rychnovsku nepřežil osmadvacetiletý řidič

Muž s autem vyjel ze silnice a levým bokem narazil do vzrostlého stromu. Jeho zranění byla neslučitelná se životem, řidič na místě zemřel.

K další tragické nehodě vyjeli záchranáři krátce po 17.00 v Trutnově do ulice Polská. Za volantem seděl jednadvacetiletý řidič, který rovněž vyjel ze silnice a s volkswagenem vrazil do stromu.

Foto: Policie ČR

Tragickou nehodu v Trutnově nepřežila mladistvá spolujezdkyně

„Vlivem nárazu utrpěl těžké zranění a letecká záchranná služba ho transportovala do nemocnice. Ve vozidle dále s mužem jela mladistvá spolujezdkyně, která utrpěla vážná poranění neslučitelná se životem, a lékař i přes veškerou snahu záchranářů bohužel konstatoval smrt,“ uvedl mluvčí policie Lukáš Vincenc.

Příčina nehody není zatím zřejmá, podle vyšetřovatelů je jako jedna z možných příčin nepřiměřená rychlost.

Reklama

Výběr článků

Načítám