Hlavní obsah

Dálnici D7 uzavřela nehoda, mezi zraněnými je i kojenec

Aktualizováno

Dálnici D7 na 12. kilometru ve směru na Slaný na Kladensku ve čtvrtek vpodvečer uzavřela nehoda dvou osobních aut, pět lidí utrpělo zranění, mezi nimi je i dítě do jednoho roku. Na místě přistával vrtulník záchranné služby, řekla mluvčí krajských hasičů Dagmar Zemanová.

Nehoda u SlanéhoVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Jeden z řidičů se odmítl podrobit dechové zkoušce na alkohol i lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Markéta Johnová.

Podle informací z místa se jednalo o řidiče, který vezl v autě i malé dítě. Mluvčí středočeské záchranné služby Petry Homolové uvedla, že dítě z nehody vyvázlo s lehkým zraněním. Vrtulník ho přepravil do Fakultní nemocnice v Praze Motole.

Jedna žena utrpěla středně těžké zranění, skončila ve střešovické nemocnici. Ostatní cestující, dva muži a žena, měli lehká poranění. Záchranáři je odvezli do nemocnic v Kladně a Motole.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda na dálnici D7

Podle Johnové byla nehoda hlášena krátce po 17:45, auta bourala mezi kilometry 12 až 12,5 ve směru na Chomutov. Podle původních informací se srazila tři auta a zranili se čtyři lidé.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda na dálnici D7

Dálnice je neprůjezdná mezi 9. a 18. kilometrem. Zemanová uvedla, že hasiči nemuseli nikoho vyprošťovat.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda na dálnici D7

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám