Hlavní obsah

Dálnici D6 uzavřela nehoda, dodávka skončila na boku

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pavlov
Aktualizováno

Dálnici D6 u Pavlova na Kladensku uzavřela v neděli ráno nehoda dodávky. V té cestovalo větší množství lidí, z nichž šest utrpělo při nehodě zranění. Na místě přistával záchranářský vrtulník.

BEZ KOMENTÁŘE: Vážná nehoda uzavřela dálnici D6 u Pavlova na KladenskuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na 10. kilometru ve směru na Karlovy Vary. Řidič dodávky naboural ze zatím neznámých příčin do středových svodidel. Od těch se dodávka odrazila a nabourala ještě do svodidel po pravé straně dálnice. Auto se pak převrátilo na bok.

„Na místo vyjely dvě jednotky profesionálních hasičů z Kladna a Prahy. Jednu osobu jsme museli vyprošťovat, obešlo se to ale bez nutnosti použití hydraulického vyprošťovacího zařízení. Celkově bylo při nehodě zraněno šest lidí,” řekla Novinkám mluvčí hasičů Vladimíra Kereková.

Záchranáři na místo vyslali sanitky ze širokého okolí. Povolali také vrtulník letecké záchranky z Prahy. Policisté dálnici uzavřeli u sjezdu na Jeneč a odkláněli dopravu.

Zraněné transportovali záchranáři letecky i pozemní cestou do nemocnic v Kladně a v Praze. Příčinu nehody vyšetřují dopravní policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám