Hlavní obsah

Dálnici D1 blokovaly hromadné nehody, srazilo se až 20 aut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Až dvě desítky nabouraných aut komplikovaly provoz na D1 u Humpolce. Na 101. kilometru byla dálnice na více jak dvě hodiny ve směru na Prahu uzavřena. Po odstranění havarovaných aut zůstal uzavřený levý jízdní pruh, protože je nutné opravit svodidla. Zranění jsou dva lidé.

Foto: Luboš Pavlíček, ČTK

Hromadná nehoda nákladních a osobních automobilů zablokovala na několik hodin dopravu na 101. kilometru

Článek

Na kilometru 84,5 D1 se srazilo nákladní auto s dodávkou a pěti osobními auty, na 84. kilometru byla hlášena nehoda tří nákladních aut, dodávky a 11 osobních aut. Místa těchto nehod jsou podle mluvčí policie Dany Čírtkové průjezdná alespoň jedním jízdním pruhem.

84,5 km směr PrahaJedno nákladní auto, dodávka a pět osobních vozidel
84,3 kmTři nákladní vozidla, dodávka a jedenáct osobních aut
79,5 kmJedno nákladní vozidlo, dodávka a jedno osobní vozidlo
79,0 kmJedna dodávka
101 kmTři nákladní vozidla a tři osobní vozidla – dálnice byla neprůjezdná
74 km směr BrnoKamión, dvě osobní vozidla

Na kilometru 79,5 ve směru na Prahu bouralo nákladní auto, dodávka a osobní vůz. Na 74. kilometru D1 ve směru na Brno byla hlášena nehoda jednoho nákladního a dvou osobních automobilů. Všechny tyto další nehody skončily bez zranění.

Foto: Luboš Pavlíček, ČTK

Podle policistů musejí řidiči věnovat jízdě zvýšenou opatrnost. Silnice jsou namrzlé, na Havlíčkobrodsku a Pelhřimovsku sněží.

"Máme několik oznámení od řidičů, že silnice jsou na některých úsecích, například kolem Pacova či Ledče nad Sázavou, nesjízdné, nebo je blokují kamióny," dodala mluvčí.

Foto: Luboš Pavlíček, ČTK

Nehoda na 101. kilometru

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám