Hlavní obsah

D11 se po havárii u Prahy otevřela po 10 hodinách, další smrtelná nehoda na 14. km

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Po téměř deseti hodinách se v noci na úterý otevřela dálnice D11 na příjezdu do Prahy, kterou v pondělí odpoledne uzavřela tragická nehoda tří kamionů a dvou aut. Další nehoda se smrtelným zraněním se na D11 také ve směru na Prahu stala na 14. kilometru před půlnocí, provoz se obnovil po víc než čtyřech hodinách. Vyplývá to z informací policie na Twitteru a Národního dopravního informačního centra (NDIC).

Foto: aktu.cz

Smrtelná nehoda z noci na úterý na dálnici D11

Článek

Při odpolední hromadné srážce aut zemřel řidič jednoho z kamionů, další tři lidé se zranili, z toho minimálně jeden těžce. Nehoda se stala kolem 16:30 na 0,5. kilometru D11 ve směru do Prahy. Po srážce začalo jedno osobní vozidlo hořet a plameny se rozšířily i na kabinu jednoho z kamionů.

Nehoda na dálnici D11Video: Pavel Jaňurek, Novinky

Hromadná nehoda na D11 u Prahy: Jeden mrtvý

Krimi

Pražští hasiči podle svého mluvčího Martina Kavky ze zdemolovaných aut vyprostili dva lidi. Po odstranění nehody se provoz obnovil jedním pruhem kolem 00:30 a zcela kolem 02:00.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Při nehodě se střetla tři nákladní a dvě osobní auta.

Další smrtelná nehoda na 14. km

Před půlnocí se na 14. kilometru směrem na Prahu srazilo osobní a nákladní auto, na místo letěl vrtulník se zdravotníky, vyplývá z informací NDIC.

„Nehoda si bohužel vyžádala jedno smrtelné, jedno těžké a lehké zranění,” uvedla policie na Twitteru. Auta mohla podle NDIC místem nehody po jejím odstranění opět projet kolem 04:00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám