Hlavní obsah

Chodec nebyl v noci vidět, auto na Vsetínsku ho zabilo

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rožnov pod Radhoštěm

Tragickou nehodu vyšetřuje policie na Vsetínsku, kde v noci na pondělí srazila dodávka na silnici I/35 u Rožnova pod Radhoštěm chodce. Devětadvacetiletý muž na místě podlehl svým zraněním. Podle prvotních informací řidič předjel auto a po zařazení vrazil do chodce, který na sobě neměl reflexní prvky.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala v neděli krátce před půlnocí. Mluvčí policie Vladislav Malcharczik v pondělí uvedl, že dodávku řídil padesátiletý cizinec.

„Kousek před Rožnovem pod Radhoštěm předjel jiné vozidlo a zařadil se před něj. Nestačil ale reagovat na chodce, který se pohyboval v úseku bez osvětlení mimo obec po středu silnice a neměl na sobě žádný reflexní prvek," sdělil mluvčí.

Senior v lese přebíhal silnici, zabilo ho auto

Krimi

Chodec podle něj utrpěl zranění neslučitelná se životem. „Nikdo jiný zraněný nebyl. Škoda na dodávce činí sto tisíc korun. Policisté s kriminalisty zjistili, že chodcem je devětadvacetiletý cizinec,” upřesnil mluvčí.

Dechová zkouška u řidiče vyloučila alkohol, okolnosti nehody policie dále vyšetřuje. „V letošním roce se jedná o sedmou smrtelnou dopravní nehodu v okrese Vsetín,” dodal Malcharczik.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám