Hlavní obsah

Auto s kojencem se v Praze samo zamklo, pomoc přišla oknem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dramatické chvíle v pondělí připravilo 34leté ženě její auto Škoda Fabia. Auto se samo uzamklo i se spícím kojencem na sedačce spolujezdce. Matce pomohly strážnice, které rozbily okno a otevřely dveře.

BEZ KOMENTÁŘE: Záchrana dítěte v autěVideo: MP Praha

 
Článek

Matka zaparkovala v pondělí u základní školy na Pankráci. Z auta vystoupila a nedopatřením se zabouchly dveře. Uvnitř zůstaly její osobní věci včetně klíčů i mobilu.

Nemohla si vzpomenout na číslo svého partnera, a proto požádala o pomoc dvě strážnice, které dohlížely na děti u školy. Přes policii strážnice sehnaly číslo na přítele, ten však neměl náhradní klíče.

Nechali dítě v rozpáleném autě a šli nakupovat. Trestný čin podle policie nespáchali

Krimi

„Rozrušená žena nakonec požádala strážnice o rozbití okénka. Jedna z nich pomocí záchranářského nože vysklila zadní okénko na straně řidiče. Jelikož se dveře pomocí kliky nepodařilo odemknout, protáhla se oknem dovnitř a z palubní desky podala klíče od vozidla,“ uvedla mluvčí strážníků Michaela Peterková.

Dítě si akce ani nevšimlo a v klidu dál spalo v sedačce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám