Hlavní obsah

Auto nedaleko Jíloviště srazilo chodce, na místě zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jíloviště
Aktualizováno

Hlavní silniční tah mezi Prahou a Strakonicemi v blízkosti Jíloviště v neděli odpoledne postihla tragická nehoda. Auto srazilo chodce, který na místě svým zraněním podlehl. Policie nehodu prošetřuje.

BEZ KOMENTÁŘE: Na silnici z Prahy na Strakonice u Jíloviště nedaleko Prahy srazilo auto chodce.Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Na strakonické silnici u Jíloviště došlo k vážné dopravní nehodě, při níž zemřel chodec, kterého srazilo auto, uvedl pro ČTK policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

K incidentu došlo v neděli zhruba v půl třetí odpoledne na sedmém kilometru silnice I/4, která se za Jílovištěm mění v dálnici.

Provoz v tomto úseku byl zachován, auta ve směru na Příbram jezdí jedním pruhem. jak k nehodě došlo, je nyní v šetření policie.

Po srážce s autem zemřel cyklista

Druhá tragická nehoda se stala v neděli kolem 16. hodiny v Mladé Boleslavi. Obětí byl cyklista, který se střetl s vozem na kruhovém objezdu na silnici I/38 u městské části Debř.

„Věk nebudeme zatím sdělovat, musíme nejprve vyrozumět rodinu,“ nechtěl uvádět podrobnosti mluvčí Chalupa. Ani u jedné z těchto tragických nehod nebyl řidič auta pod vlivem alkoholu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám